Vragen?

Heeft u nog vragen? Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Als uw vraag niet beantwoord wordt, neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier (inclusief link naar contactformulier)

Vragen?

Hoe lang van te voren kunnen we uiterlijk bestellen?

U kunt tot 48 uur voor de aanvang van uw BBQ een bestelling plaatsen. Wilt u bijvoorbeeld op donderdag BBQ’en, kunt u uw bestelling tot dinsdagavond 17.00 uur plaatsen. De enige uitzondering is maandag: wilt u op maandag gebruik maken van uw BBQ, kunt u uw bestelling tot vrijdagavond plaatsen.

 

Kan ik mijn BBQ ook op zondag laten leveren?

Wij leveren de BBQ die u op zondag wilt gebruiken al op zaterdag aan u. De producten zijn allemaal dagvers en hebben een ruime houdbaarheidsdatum.

 

Is het mogelijk om een kok erbij te huren, en wat zijn hier de kosten van?

Dit is in beperkte mate mogelijk vanaf 50 personen. De kosten van een kok bedragen €32.50 per uur, waarbij u rekening dient te houden met 1,5 uur opbouw tijd voor aanvang van uw BBQ en 1 uur afbouwtijd na afloop van uw BBQ. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, op telefoonnummer 0900-EASYBBQ.


Is het mogelijk om alleen een BBQ te huren, en wat zijn hier de kosten van?

Ja het is mogelijk alleen BBQ’s te huren. U kunt hiervoor met ons contact opnemen. De kosten bedragen €85,00 per BBQ per dag.

Ik wil graag een wijziging op mijn bestelling doorgeven.

U kunt uw bestelling wijzigen in het onderdeel “mijn EasyBBQ” op onze website. Hiervoor gelden dezelfde tijdens als voor het plaatsen van een bestelling: 48 uur van tevoren, op donderdag uw BBQ ontvangen, tot dinsdagavond 17.00 uur wijzigen.


Tot hoe lang van te voren kunnen we de bestelling wijzigen?

Hiervoor gelden dezelfde tijdens als voor het plaatsen van een bestelling: 48 uur van tevoren, op donderdag uw BBQ ontvangen, tot dinsdagavond 17.00 uur wijzigen. U kunt uw bestelling wijzigen in het onderdeel “mijn EasyBBQ” op onze website.


Welke postcodes vallen in jullie leveringsgebied?.

Wij leveren door heel Nederland. Voor bepaalde postcodes rekenen wij nog een toeslag. Neem hiervoor contact op met 0900-EASYBBQ. Wilt u weten of wij ook gratis bij u bezorgen?


Hoeveel is de toeslag voor levering buiten het aflevergebied?

De toeslag is afhankelijk van het afleveradres en bestelhoeveelheid. Neem contact met ons op zodat wij de toeslag voor u kunnen bepalen.


Wat zijn de afmeting van de BBQ?

De BBQ heeft een afmeting van 60 x 40 centimeter en heeft een capaciteit van 35 tot 40 personen.

 

BBQ afmetingen

 

Er zitten geen poten bij mijn BBQ, zijn jullie die vergeten te leveren?

Standaard leveren wij geen poten bij de BBQ, indien u dit wenst kunt u deze bestellen voor € 5.00 per BBQ. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld.


Kunnen we via een factuur betalen?

Helaas is het niet mogelijk achteraf op factuur te betalen.


Ik wil graag een BTW factuur, kan dat?

U kunt de factuur via “mijn EasyBBQ” downloaden onder de optie “Uw factuur opvragen”.
Als u in het factuuradres een bedrijfsnaam of de naam van bijvoorbeeld een stichting wilt hebben, dan dient u bij het plaatsen van de bestelling het vakje “Organisatie” in te vullen en dan verschijnt deze naam automatisch op uw factuur.


Hoeveel gram vlees krijgen we?

Alle stukken vlees hebben een gewicht van ongeveer 80 gram.


Hoeveel gram salades krijgen we?
Afhankelijk van het aantal menu’s dat u bestelt bepalen wij het aantal bakken salades dat u bij uw bestelling ontvangt. Wij hanteren een receptuur van 70 gram salade per soort.


Zijn de menu’s echt wel voldoende voor 1 persoon?

Ja, het menu is voldoende voor één persoon met een normaal eetpatroon.


Kan ik een voorkeurstijd voor de aflevering opgeven?

Indien u een voorkeurstijd opgeeft proberen wij hier rekening mee te houden, maar u kunt daar geen rechten aan ontlenen.


Ik moet mijn bestelling absoluut voor (bijvoorbeeld) 14.00 uur hebben, is dit mogelijk?

Indien u een voorkeurstijd opgeeft, proberen wij hier rekening mee te houden. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.
Voorkeurstijden met de opmerking “levering voor ….” zijn voor ons makkelijker te honoreren. Bijvoorbeeld: u wilt om 14.00 uur starten met de BBQ. Dit is dikwijls te honoreren, realiseert u zich wel dat wij dan bijvoorbeeld om 9.00 uur al kunnen komen leveren.


Ik wil geen borden en bestek, maar wel de BBQ kan dat?

Dit is helaas niet mogelijk.

 

Wat moet ik invullen bij actiecode?

In het veld actiecode kunt u de actiecode invullen die u ontvangen heeft. Indien u geen actiecode ontvangen heeft, kunt u dit veld leeg laten.


Wat is het minimale aantal menu’s dat ik moet bestellen?

Minimaal 10 menu's zijn noodzakelijk om uw bestelling in behandeling te kunnen nemen.


Wat krijg ik allemaal bij mijn bestelling?

Bij uw bestelling zit een gas BBQ inclusief gasfles en verbruik van gas en BBQ gereedschap, porseleinen borden, RVS bestek, servetten. Alle menu's zijn inclusief: Focacciabrood met kruidenboter, cocktail-, knoflook-, bbq- en satésaus en kartoffel-, huzaren-, rauwkostsalade met dressing en zoet zure komkommersalade. Tevens komen wij uw bestelling gratis bezorgen indien u binnen het gebied van gunstige tarieven uw BBQ geleverd wilt hebben en doen wij de afwas voor u!

 

Bij een vegetarisch of halal menu leveren wij standaard geen extra BBQ. Indien gewenst kunnen wij dit voor een meerprijs van €25,00 voor u verzorgen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Betaling met cadeaubon

Een cadeaubon kunt u bij aflevering bij de chauffeur inleveren en vertegenwoordigt de waarde van het bedrag wat op deze bon staat vermeld. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil contant betaald te worden aan de chauffeur.

 

Mijn EasyBBQ

Bestel direct uw BBQ!

Het bestellen van uw BBQ is Easy. Met vijf eenvoudige stappen stel je jouw BBQ samen. Wij regelen alles, zelfs de afwas. En dat al vanaf €11,50 p.p.

Bestel nu!